Actualitate

Accident TERIBIL în Cluj! O femeie de 47 de ani A MURIT pe loc. VIDEO

Un accident mortal a avut loc în județul Cluj între Izvorul Crișului și Păniceni. Un șofer a intrat într-un parapet, după care a lovit în plin o altă mașină. O femeie a murit în urma impactului.

 

Femeia care a murit în accident era din Păniceni și avea 47 de ani. 


 

„Accident rutier mortal pe DN1 E60, între localitățile Izvorul Crișului și Păniceni. Din primele informații furnizate, evenimentul rutier a fost sesizat în jurul orei 17.30, fiind vorba despre o coliziune produsă între două autoturisme, pe DN1 E60 – km 515 + 600m.


Un conducător de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton aflat pe partea stângă a sensului său de mers, intrând ulterior în coliziune cu un autovehicul, condus din sensul opus, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Poieni.

Din nefericire, în urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, din comuna Poieni, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din aceeași comună, a suferit vătămări incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.


Șoferii au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative”, a transmis IPJ Cluj.

Încă un bărbat a fost rănit în urma impactului.


„În urma impactului, o victimă, femeie, de aproximativ 48 de ani, a fost extrasă de echipajul de descarcerare. I s-au aplicat manevre de resuscitare însă nu a răspuns acestor manevre. A fost declarată decedată. Încă o persoană, un bărbat, primește îngrijiri medicale în acest moment”, a transmis ISU Cluj.

Sursă video: Info Trafic jud. Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter