Actualitate

Băiatul din Florești, dispărut dintr-un spital din Cluj-Napoca, a fost GĂSIT

O patrulă a poliției locale l-a găsit în noaptea de duminică spre luni pe băiatul de 14 ani din Florești, dispărut dintr-un spital din Cluj-Napoca.

 

Nu este prima oară când Lucian Pleșa pleacă și este căutat de polițiști, ultima ispravă a acestuia datând din ianuarie 2021 când a dispărut de acasă și a fost găsit după câteva zile.


„În data de 11.10.2021, în jurul orei 03.25, polițiștii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică Zona IV , aflându-se  în serviciul de patrulare pe aleea Padin nr. 19 , l-au depistat pe  minorul P.L.  în vârstă de 14 ani, cu domiciliul în Florești, acesta fiind dat în consemn deoarece la data de 05.10.2021, în jurul orei 16.35 a plecat voluntar de la Spitalul Clinic  de Psihiatrie Pediatrică de pe str. Ospătăriei, unde era internat pentru tratament de specialitate. Acesta a fost condus la Poliția municipiului Cluj-Napoca, pentru luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis pentru monitorulcj.ro, reprezentanții biroului mass-media al primăriei Cluj-Napoca.

 


CITEȘTE ȘI

Copilul din Florești, căutat de forțe impresionante în luna ianuarie, a DISPĂRUT din nou

abonare newsletter