Actualitate

Femeie, sechestrată și dezbrăcată de logodnic și copiii șefului ei. Vinovații, reținuți de Parchetul Militar Cluj

O femeie, contabila unei firme, a fost sechestrată, bătută, tunsă și dezbrăcată de copiii șefului ei și de logodnicul său, care e pompier. Parchetul Militar Cluj-Napoca îi anchetează pe vinovați.

 

Cei trei vinovați sunt din Bihor. Ei au fost reținuți timp de 24 de ore de procurorii Parchetului Militar Cluj-Napoca și acuzați de tâlhărie și lipsire de libertate, după ce au sechestrat și umilit o femeie. 


 

Cei doi tineri și pompierul au dezbrăcat-o, legat-o, tuns-o și bătut-o pe femeie. Ulterior, cei trei au aruncat victima în curtea casei în care locuiește mama sa, în pielea goală. 


„Au venit toți trei împreună cu sora mea. Pur și simplu au scos-o din mașină și au aruncat-o în curte. (Reporter: Avea haine pe ea?) Nu, era dezbrăcată. Cu sora mea am vorbit, mi-a spus clar că nu e nimic adevărat, sunt doar bănuielile lor”, a declarat sora victimei, potrivit stirileprotv.ro.

Incidentul a avut loc vineri, 8 octombrie, în satul Ortiteag din comuna Măgești, în Bihor, într-un birou al unei firme de construcții. 


Patronul firmei de construcții și fost primar al comunei era bănuit de copiii săi că avea o relație cu o angajată a firmei, pe care s-au răzbunat pentru că a intervenit în relația părinților.

„Zice că a fost bătută, legată, sechestrată, iar după agresiune i-au luat și bani, card și telefon”, a declarat Colonel magistrat Liviu Alexandru Lascu, prim procuror Parchetul Militar Cluj Napoca.


În timpul audierilor, cei doi frați au refuzat să răspundă la întrebări. Pompierul s-a declarat nevinovat, dar toți trei au fost reținuți.

Foto: libertatea.ro


CITEȘTE ȘI:

Un tânăr și-a SECHESTRAT soția, fetița și soacra în apartament și le-a AMENINȚAT cu un CUȚIT

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter