Actualitate

O femeie din Cluj-Napoca, condamnată la INCHISOARE pentru că și-a înjunghiat concubinul. Motivul agresiunii: consumul mare de alcool

O femeie în vârstă de 46 de ani din Cluj-Napoca a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru că și-a înjunghiat concubinul, cu care a consumat constant băuturi alcoolice, scrie clujust.ro.

 

 


Potrivit autorităților, între cele două persoane se iscau des certuri cu agresiune fizice pe fondul consumului de alcool. În data de 8 februarie 2021, cei doi s-au întors de la o zi de naștere unde au cosumat mai multe băuturi alcoolice.

„În jurul orelor 20:00, părțile au revenit în domiciliul conjugal unde au rămas în bucătărie la discuții alături de fiul acestora”, se arată în documentele cuprinse la dosar.


După ce fiul lor a părăsit bucătăria, între cei doi a izbucnit o ceartă violentă care a pornit de la reproșuri.

„După ce martorul B.R  a părăsit bucătăria locuinței, mergând într-o cameră alăturată, între inculpata A și persoana vătămată a izbucnit o ceartă, părțile făcându-și inițial reproșuri reciproce iar la un moment dat persoana vătămată s-a apropiat de inculpată A. pe care a prins-o de mâini (...) Potrivit susținerilor părților, la acel moment, inculpata A. l-a împins pe persoana vătămată, după care a luat un cuțit aflat pe chiuvetă, agresând cu acesta pe persoana vătămată.”, conform clujust.ro


Leziunile provocate au pus în primejdie viața bărbatului.

Citește articolul integral pe clujust.ro


 

CITEȘTE ȘI


Judecător AMENINȚAT cu MOARTEA de un om de afaceri din Cluj. „Nu i-am luat gâtul, deși o puteam face”

Ultimele Stiri
abonare newsletter