Actualitate

FOTO. O femeie jandarm din Cluj și-a surprins colegii cu gestul său civic. Aceasta și-a DONAT părul unei cauze nobile

Florina Druţu, o femeie jandarm la Cluj de aproximativ doi ani, a făcut un gest de umanitate care i-a surprins și pe colegii ei de muncă. Acestea și-a donat părul pentru perucile necesare femeilor bolnave de cancer.

 

 


„Gesturi mici care pot însemna mult... Florina Druţu este colega noastră  de aproximativ doi ani…O persoană conştiincioasă la locul de muncă şi mereu receptivă la activităţile umanitare iniţiate la nivelul unităţii.

Recent, Florina ne-a surprins printr-un nou gest, donându-şi cu generozitate părul pentru o nobilă cauză - femeile aflate în momente dificile de viaţă…lupta cu cancerul.


Proiectul «Vieţi Împletite – BraveCut» aparţine Fundației Renașterea pentru Sănătatea Femeii,  având ca scop principal colectarea de păr și strângerea de fonduri în vederea realizării de peruci care vor fi donate femeilor care îşi pierd părul în urma tratamentelor cu citostatice.

Lungimea minimă a unei codițe este de 15 cm și nu există restricții în ceea ce privește părul vopsit sau grosimea firului de păr. Poţi ajuta și tu la îndeplinirea unui vis”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Cluj, pe Facebook.


 

CITEȘTE ȘI


Un tânăr de 28 de ani, salvat din mâinile RĂPITORILOR albanezi. Cereau 750.000 de euro recompensă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter