Actualitate

Clujeancă, OMORÂTĂ în Oradea. Și-a cunoscut ucigașul pe internet și a fost înjunghiată la întâlnire

O femeie din Cluj a fost găsită pe o stradă din Oradea moartă, după ce a fost la întâlnire cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. El a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit în timpul întâlnirii.

 

Bărbatul a ademenit-o pe clujeancă în Oradea pentru a se întâlni, iar când se plimbau pe Calea Borșului din Oradea a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit, scrie ebihoreanul.ro.


 

Potrivit unor surse judiciare ale ebihoreanul.ro, victima avea 40 de ani, absolventă a două facultăţi şi cu o stare materială bună. 


Cel acuzat de moartea sa este Szabo Aurel, un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu care și-a petrecut femeia ultima zi din viața ei.

„Inculpatul S.A. s-a deplasat împreună cu victima pe un drum de pământ situat în spatele societăţii Faist Metalworking, unde i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuţit, provocându-i plăgi înţepate/tăiate. Acestea au penetrat organele vitale ale victimei, respectiv inimă şi plămân, determinându-i decesul”, a explicat, vineri, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.


Motivul pentru care bărbatul a ucis-o pe femeia din Cluj nu este încă public, dar procurorul a precizat că „în mod eronat victima a fost prezentată ca fiind o persoană de moravuri uşoare”.

Ucigașul a fost reținut de anchetatori după ce a fost prins în județul Arad. În aceeași zi, bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile de Tribunalul Bihor, la propunerea procurorilor.


Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, fiind condamnat pentru furturi și conducerea unei mașini fără permis de conducere.

abonare newsletter