Actualitate

Range Rover Evoque şi Jaguar XF au fost lansate la Cluj

<p><img src="documente/stories/12_decembrie/09_ziua/lansare jaguar.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cele două maşini de lux au fost lansate la Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii care a avut loc joi la Hotel Granata.</p>

 

Noul XF are inconfundabilul stil Jaguar, beneficiind de performanţa şi luxul obişnuit, aducând în plus o serie de îmbunătăţiri la interior. De asemenea, poate fi echipat şi cu cel mai puternic motor Jaguar. Gama XF dispune de noul motor 2.2 litri diesel cu tehnologia Stop/Start. Cel mai eficient motor Jaguar produs vreodată, are emisii de CO2 de doar 149g/km. Sunt disponibile şi versiunile de 3.0 litri V6 diesel şi 5.0 litri V8 benzină, care poate fi aspirat natural sau - doar pentru XFR - supraalimentat.

Jaguar XF este disponibil în mai multe variante şi costă între 45.000 şi 94.000 euro, în funcţie de model şi dotări.

Cu un mix impecabil între manevrabilitate şi tehnologie super avansată, Range Rover Evoque dezvoltă o performanţă uimitoare cu cel mai mic consum cunoscut vreodată de Range Rover. Pentru a-ţi optimiza şi mai mult consumul, poţi să alegi motorul eD4 2WD Diesel. Iar pentru o customizare care să te reprezinte în totalitate, poţi alege acum culori şi finisaje de lux bazate pe trei teme distincte: „Pure“ - cea mai pură expresie a concept car-ului LRX; „Prestige“ - pentru adevăratul lux Range Rover; „Dynamic“ - cea mai sportivă abordare a Range Rover Evoque.

Preţul de pornire al noului model Range Rover Evoque este de 28.890 Euro (fără TVA), pentru versiunea Evoque 2.2 l, eD4 ,150 CP, Pure, cinci uşi, pentru o dotare standard de excepţie: 7 airbag-uri, ABS, ESP, jante de aliaj 17”, tapiţerie piele, dublu climatronic, senzori de parcare spate, pilot automat şi un display multifuncţional de de 5“.

Cele două maşini sunt disponibile în showroom-ul Autosincron, situat pe Calea Turzii 150, Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter