Actualitate

VIDEO. Accident GROAZNIC lângă Gilău! Doi șoferi au intrat în stop cardiac, după care au MURIT

Un accident rutier mortal a avut loc la ieșirea din Căpușu Mare spre Gilău. Doi șoferi implicați în accident au murit după ce au intrat în stop cardio-respirator.

 

Unul dintre șoferi avea aproximativ 40 de ani, iar celălalt numai 20 de ani.


 

Deși echipajele de salvare au încercat din răsputeri să-i ajute, aceștia nu au mai putut fi salvați.


„Intervenție în urma unui accident grav în apropiere de Căpușu Mare. Două autospeciale și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență generator accident rutier grav produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău.

Pompierii a fost alertați în jurul orei 6.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule. Ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 40 respectiv 20 de ani, erau stop cardiorespirator.


Pompierii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite.
Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi,  s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vii tale pentru aceștia.

La fața locului se mai afla un ansamblu de autovehicule, respectiv autoturism și remorcă, care fusese acroșat în accident, însă ocupanții nu au solicitat consult medical”, a transmis ISU Cluj.

abonare newsletter