Actualitate

Șoferul care a LOVIT MORTAL bătrâna pe strada Frunzișului, reținut pentru 24 de ore

Duminică, în urma unui accident între o mașină și o motocicletă pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca, o femeie de 77 de ani a murit și alți doi pietoni au fost răniți după ce șoferul mașinii a intrat în aceștia.

 

 


„Pe strada Frunzișului, înspre strada Izlazului a avut loc o coliziune între un autoturism  și o motocicleta, ambele circulând în aceeași direcție. În urma impactului, autoturismul si-ar fi continuat deplasarea înspre strada Urcușului, unde au fost acroșați trei pietoni.

 


Unul dintre aceștia, o femeie de 77 de ani a decedat, iar ceilalti doi au fost transportați la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, au transmis, duminică, reprezentanții Inpectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Conform polițiștilor, conducatorul autoturismului este un bărbat de 36 de ani din municipiul Cluj-Napoca, iar conducătorul motocicletei - un bărbat de 40 de ani din orașul Luduș, județ Mureș, cel din urmă fiind transportat la spital în urma accidentului.


Persoanele rănite sunt un bărbat de 41 de ani și o femeie în vârstă de 39 de ani, ambii din București, clujeanca care a decedat având 77 de ani.

„Conducătorul autoturismului a fost retinut de polițiști pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

ACCIDENT Grav în Cluj-Napoca! O persoană decedată

 


Mașină răsturnată în Gilău, în urma unui impact cu un alt autoturism. O femeie a fost rănită. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter