Actualitate

ACCIDENT Grav în Cluj-Napoca! O persoană decedată

Un accident grav s-a petrecut în această dimineață pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca.

UPDATE: IPJ Cluj a transmis o prim punct de vedere cu privire la accidentul de pe strada Frunzișului.

„Pe strada Frunzișului, înspre strada Izlazului a avut loc o coliziune între un autoturism  și o motocicleta, ambele circulând în aceeași direcție. În urma impactului, autoturismul si-ar fi continuat deplasarea înspre strada Urcușului, unde au fost acroșați trei pietoni. Unul dintre aceștia, o femeie de aproximativ 60 de ani a decedat, iar ceilalti doi au fost transportați la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate. Conducatorul auto și cel al motocicletei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se arată în informarea transmisă de IPJ Cluj.


„Trei autospeciale, două echipaje SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui grav accident rutier produs pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca.
Pompierii au găsit un autoturism și motocicletă avariate. Conducătorul motocicletei se afla întins pe jos și necesita asistență medicală, de asemenea, o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani era prinsă sub mașină și prezenta traumatisme incompatibile cu viața. O a doua femeie se afla prinsă sub autoturism și a suferit mai multe traumatisme, însă era în stare de conștiență și cooperantă. Un alt bărbat se afla in apropiere și solicita asistență medicală.
Pompierii au acționat pentru a extrage de urgență femeia de sub autoturism și pentru a sprijini evaluarea medicală și acordarea asistenței medicale de urgență persoanelor implicate în evenimente.
Au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere că s-a produs o avarie la un brașament de gaz și existau scurgeri de hidrocarburi. Cei doi bărbați răniți și femeia, extrasă cu echipamentele speciale de sub autoturism, au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Șoferul autoturismului a fost consultat și nu a fost necesar transportul la spital”, a transmis și ISU Cluj.

 


Conform primelor date neoficiale, se pare că o persoană a decedat, în timp ce alte patru sunt rănite în accidentul de pe strada Frunzișului.

În accident a fost implicată o motocicletă și un autoturism.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter