Actualitate

Ce puteți face vineri la WonderPuck în Piața Unirii. Vezi programul festivalului

Ce puteți face vineri la festivalul stradal WonderPuck, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Programul începe la ora 18:00.

 

Cei mici sunt așteptați vineri, 10 septembrie 2021, în centrul Clujului, alături de întreaga familie, să se bucure de spectacole, păpuși gigant, ateliere și multe altele, la cea de-a cincea ediție a Festivalului Stradal WonderPuck. Accesul la toate activitățile este GRATUIT. 


 

În Piața Unirii, programul de vineri, 10 septembrie, începe de la ora 18, cu spectacolul nonverbal „Răpirea Soarelui și a Lunii”, susținut de TrappTop Flotta din Ungaria. De la ora 18.45, în Piața Unirii urmează spectacolele itinerante nonverbale „Patrocle Patroclescu și aerele lui” și Lorelei. Urmează, tot aici, de la ora 20, spectacolul „Păcală”, prezentat de Teatrul de Animație „Țăndărică” din București. Seara se va încheia în Piața Unirii cu spectacolul cu foc „Origini”, susținut de Teatrul Național „Aureliu Manea” din Turda, de la ora 21.


Accesul la toate activitățile este GRATUIT. 

În curtea Muzeului de Artă, de la ora 17, va avea loc spectacolul „Cine va păzi clopoțeii”, susținut de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. În aceeași locație, de la ora 19 este programat spectacolul nonverbal adresat întregii familii „ MIMóka”, prezentat de Csaba Méhes din Ungaria. De asemenea, de la ora 21, adolescenții de peste 14 ani sunt așteptați tot aici la momentul „Impro Show”, al artiștilor de la Just Push Play din Cluj-Napoca. 


Ediția din acest an a primului festival pentru copii și familie din Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca și Bonțida între 9 și 12 septembrie. Proiectul este realizat de Teatrul PUCK, Asociația ESUA, Clubului Lions, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și a Administrației Fondului Cultural Național.

Parteneri: Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Transylvania Trust, Magic Puppet, Leo Club, Asociația Prietenii lui Puck, OVB, Banca Transilvania, Turkish Airline, Group Transilvae, PMA Invest, Spot Optik, Stegăroiu și Asociații, Amprenta Advertising, Narativo.ro, Verdino, Bronto, Nippon Food, Modular Housing Transilvania, Copyland Trading, Supercom, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Universitatea de Arte și Design, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. 


CITEȘTE ȘI:

Final de vacanță cu WonderPuck, în centrul Clujului și la Bonțida

 


Spectacole pentru copii, concerte și păpuși gigant la WonderPuck5

 

abonare newsletter