Actualitate

Bărbat din Cluj, implicat într-un accident GRAV cu doi morți, în Mureș. Clujeanul a fost dus la spital. FOTO

Accidentul a avut loc miercuri dimineața între două dube care transportau marfă. Două persoane au rămas încarcerate și au decedat, iar șoferul din Cluj și alte două persoane au fost rănite.

 

 


„În această dimineaţă, în jurul orei 4,30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 13 E60, în afara localităţii Vălenii, în urma căruia a rezultat decesul a două persoane.

 


Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la km. 152+68 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între o autoutilitară, condusă din direcţia Sighişoara-Târgu Mureş de un bărbat din judeţul Cluj şi o autoutilitară condusă din direcţia Târgu Mureş-Sighişoara de un bărbat din judeţul Mureş. În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care, din nefericire, 2 au decedat, respectiv conducătorul auto din judeţul Mureş şi un pasager aflat în autoutilitara condusă de bărbatul din judeţul Cluj.

Alte trei persoane, respectiv conducătorul auto din judeţul Cluj şi alţi doi pasageri aflaţi în autoutilitara condusă de acesta au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureş.


Două victime încarcerate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că în accidentul de la Văleni au fost implicate două dube de transport marfă, iar în urma coliziunii două persoane au rămas încarcerate, la faţa locului intervenind Detaşamentele Târgu Mureş şi Sighişoara.

ISU Mureş a mai informat că un câine aflat în una dintre autoutilitarele implicate în accident a fost tranchilizat de medicul veterinar, fiind transportat într-o gospodărie până când un aparţinător îl va lua.


Accidentul a avut loc pe DN 13 E60, iar în zona satului Văleni, circulația a fost blocată, fiind reluată după aproximativ patru ore.

abonare newsletter