Actualitate

Cum va fi vremea în septembrie? Toamna aduce soare și câteva ploi la Cluj

Prima lună de toamnă aduce la Cluj ploi în unele zile, însă cerul va fi preodminant însorit în septembrie. Vremea se încălzește ușor.

 

 


Prima zi de toamnă vine la frig la Cluj, maxima de temperatură fiind de doar 16 grade.  Vremea se încălzește însă până spre sfârșitul săptămânii, când temperaturile ajung până la 21 de grade, duminică, norii risipindu-se aproape complet de pe cer.

 


A doua săptămână a lunii septembrie vine cu două zile de ploaie, miercuri și vineri fiind așteptate ploi. Temperaturile se mențin pe tot parcursul săptămânii între 20 și 21 de grade.

În săptămâna 13-19 septembrie, vremea va fi caldă, cu temperaturi care ajung până la 22 de grade, cerul fiind preodminant însorit. Ploile vor ocoli Clujul în această perioadă.


Între 20 și 26 septembrie, sunt așteptate zile însorite, dar și câteva zile ploioase. În 22, 24 și 25 septembrie va ploua, temperaturile situându-se între 18 și 22 de grade. Restul zilelor din săptămână vor fi însorite.

Ultima săptămână a lunii vine cu temperaturi în ușoară scădere, maxima coborând până la 16 grade în unele zile. Nu sunt așteptate ploi în acest interval.

Ultimele Stiri
abonare newsletter