Actualitate

Accident grav în drum spre nuntă! Femeie în comă, transportată cu elicopterul la spital în Cluj-Napoca

Un accident grav a avut loc în drum spre o nuntă. Trei femei au fost rănite, dintre care una a fost transportată de urgență la spital în Cluj-Napoca, cu elicopterul.

 

Accidentul s-a produs în localitatea Rogoz din Maramureș, iar trei femei au fost internate la Spitalul de Urgență din Baia Mare, scrie antena3.ro. 


 

Într-o mașină se aflau două cupluri și o femeie, care se îndreptau către o nuntă. În această mașină se afla o femeie care a intrat în comă și a fost transportată, ulterior, la spital în Cluj-Napoca cu elicopterul. 


„La faţa locului, poliţiştii au constatat că două autoturisme care circulau din sensuri opuse au intrat în coliziune. Poliţiştii au identificat conducătorii auto ca fiind doi bărbaţi, de 33 şi respectiv 37 de ani, din Cupşeni şi din Libotin.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei femei, cu vârste cuprinse între 26 şi 59 de ani, toate din Cupşeni, şi a unei minore de 6 ani, din Libotin. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter