Actualitate

Șofer, închis la Penitenciarul din Gherla pentru că a condus BEAT și fără permis

Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru că a condus beat și fără permis de conducere. El trebuie să-și ispășească pedeapsa la Penitenciarul Gherla.

 

Un șofer din municipiul Câmpia Turzii a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare după ce a condus pe drumurile județului Cluj fără permis de conducere.


 

Totodată, bărbatul a fost acuzat că a condus sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


„La data de 24 august a.c., în cadrul unei acțiuni derulate în vederea identificării persoanelor pe numele cărora există mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii – Biroul de Investigații Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Câmpia-Turzii, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate.

Cel în cauză are de executat pedeapsa pentru o perioadă de 2 ani și 6 luni de închisoare, în urma săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în baza mandatului emis de către magistrații Judecătoriei Turda.


Bărbatul a fost condus și predat reprezentanților Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter