Actualitate

„Studenții“ au împărțit cadouri copiilor cu handicap

<p />Felix Grigore, directorul sportiv al FC Universitatea Cluj, antrenorul Ionuț Badea și jucătorii Gabriel Machado și Zsolt Szilagy au oferit ieri cadouri de Moș Nicolae.

Reprezentanții „șepcilor roșii“ au ales să ofere în acest an cadouri copiilor cu handicap neuro-psihic sever de la Centrul Pinocchio. Micuții le-au mulțumit „alb-negrilor“ cântând câteva colinzi. „A fost un moment emoționant. Mă bucur că nu am stat cu mâinile în sân și sper că le-am dat o mică rază de bucurie acestor copii“, a declarat Ionuț Badea. „Acești copii au cântat foarte frumos. Această acțiune a fost una binevenită, atât pentru noi cât și pentru copii“, a spus și Machado. La rândul său, Ionuţ Badea a spun că momentul a fost unul emoţionat. „E bine să nu stăm cu mâinile în sân, să existe astfel de centre. Sperăm să le fii dat o rază de bucurie acestor copii”, a spus Ionuţ Badea. Gabriel Machado a povestit că în Brazilia nu se sărbătoreşte Moş Nicolae, ci doar Crăciunul. De altfel, el a mărturisit că nu a primit niciun cadou de Moş Nicolae.

Atacantul brazilian al Universității a mai declarat că următoarele partide, cu FC Vaslui și CS Mioveni sunt foarte importante pentru gruparea de pe Someș și trebuie câștigate. „Vom încerca să dăm totul pe teren în meciul cu Vaslui, să jucăm mult mai bine ca la Sibiu, pentru că sunt o echipă foarte bună, cu jucători care pot face diferența, precum Wesley. Trebuie să câștigăm aceste două meciuri dinainte de pauza competițională“, a spus vârful „alb-negrilor“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter