Actualitate

Horoscop 24 august 2021. O zodie o să fie presată de timp

Horoscop 24 august 2021. Află ce ți-au rezervat astrele pentru începutul de săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

 

Horoscop 24 august 2021 Berbec

Nativii Berbec sunt foarte energici și debordează de bună dispoziție. Aceștia au un spirit de aventură foarte accentuat și nu agrează monotonia. Au un dinamism deosebit pe care reușesc să îl insufle și celor din jur. Este foarte posibil să călătorească alături de grupul de prieteni și să se aventureze în experiențe unice.


Horoscop 24 august 2021 Taur

Tot ce faci astăzi Taurii, fac în grabă. Dimineața se grăbesc să ajungă la muncă, unde se grăbesc să termine ceva ce trebuie să ajungă repede pe biroul șefului. Nativii Taur astăzi o să fie sinonimi cu expresia "graba strică treaba". În viața de cuplu se pregătesc certuri aprinse din cauza lipsei de comunicare.

Horoscop 24 august Gemeni

Aceasta este o zi minunată pentru a lucra cu grupuri sau ceva legat de sănătate. Unii dintre nativii Gemeni ar putea avea excursii legate de muncă. Cu abordarea lor puternică, dar flexibilă, astăzi vor fi buni în convingerea, strângerea și motivarea celor din jur. Evitați să faceți promisiuni pe care s-ar putea să le regretați sau să nu le puteți respecta și amintiți-vă să trăiți în și pentru prezent.


Horoscop 24 august Rac

Chiar dacă Racii își doresc să petreacă mai mult timp cu familia și prietenii, acest lucru va trebui să mai aștepte, căci au multe lucruri de rezolvat la locul de muncă. Nu este exclus să lucreze peste program sau să își rupă din timpul liber pentru a respecta sarcinile. Aveți grijă să explicați această situație celor dragi, pentru a evita reproșuri și discuții în contradictoriu.

Horoscop 24 august Leu

Astăzi Leii vor observa semne de tensiune crescândă în relațiile din jurul lor, ar trebui să privească totul obiectiv și să țină ochii deschiși. Sentimentele de frustrare îi pot face puțin morocănoși. Au nevoie de răbdare pentru a atinge obiectivele.


Horoscop 24 august Fecioară

Nativii fecioară nu ar trebui să aibă încredere în sfaturile pe care le aud de la prietenii apropiați. Astăzi, cel puţin, există riscul ca una dintre aceste persoane să vrea în mod intenționat să îi abată din drumul pe care se află în present. Restul zilei de marți va fi destul de calmă.

Horoscop 24 august Balanță

Ar fi o idee bună ca Balanțele să evite persoanele conflictuale sau orice situație care ar putea da naștere la tensiuni. Nu e momentul pentru a avea dreptate, ci pentru a se relaxa. O întâlnire cu prietenii din copilărie ar fi ideală, după o săptămână încărcată. Nativii Balanță un trebuie să uite de cei dragi, mai ales dacă te află la distanță de ei. Un simplu telefon ar putea însemna totul pentru familie.


Horoscop 24 august Scorpion

Scorpionii ar flirta de dimineață și până seara, daca ar fi lăsați în pace. O fac atât de simplu și de natural, încât ai impresia că e modul lor de a se relaxa. Ceea ce, probabil, nu e foarte departe de adevăr. Fără îndoială, îi ajută și privirea deopotrivă caldă și misterioasă, mai ales dacă e ațințită asupra persoanei potrivite (de obicei, nu e).

Horoscop 24 august Săgetător

Va fi o zi plină, așa că nativii Săgetător au nevoie de un plan bine pus la punct dacă doresc să termine tot ce au de făcut. Dacă treburile implică și drumuri prin oraș, mai bine să folosească autobuzul sau un taxi. Nu aveți timp de pierdut căutând locuri de parcare.


Horoscop 24 august Capricorn

Printre cele mai mari temeri al nativilor Capricorn se numără teama de a nu fi dezamăgiți sau abandonați. Aceasta este motivația pentru care tind să devină foarte atașați de către cei din jur și chiar dependenți de aceștia. Nu este rău să fie sensibili și empatici cu cei din jur, dar îi poate ajuta o doză mică de egoism sau independență.

Horoscop 24 august Vărsător

Problemele se rezolvă la timpul lor, după cum vor afla pe propria piele nativii Vărsător. Momentul unei decizii nu mai poate fi amânat și, oricum, mâine va fi mai greu, nu mai ușor. Vărsătorii trebuie să spună cu sinceritate ceea ce simt și ce își doresc cu adevărat, chiar dacă unii s-ar putea simți răniți.

Horoscop 24 august Pești

Gândurile lor zboară departe, fie la ținuturi îndepărtate, fie la concepții filozofice despre lume și viață. Timpul zilei îi găsește pe nativii Pești alături de familie. Seara este potrivită unei plimbări într-o grădină botanică sau vizionării unor filme și piese de teatru de top.

CITEȘTE ȘI

Patru nativi care au noroc la bani în 2021. Care zodii se vor îmbogăți în anul următor?

Ultimele Stiri
abonare newsletter