Actualitate

Clujean, în stare CRITICĂ după ce a sărit în mare să-și salveze fiul. Bărbatul nu știa să înoate

Un clujean se află în stare critică la spital după ce a sărit în mare ca să își salveze fiul în vârstă de 12 ani. Curenții l-au tras în larg pe bărbat, iar el nu știa să înoate.

 

Bărbatul și-a riscat viața pentru fiul său deși nu știa să înoate. Totul s-a întâmplat pe litoral, la Neptun, potrivit observatornew.ro


 

Medicii spun că starea sa va rămâne critică după ce l-au resuscitat de nenumărate ori. 


Copilul nu a mai putut să iasă din mare

Copilul a intrat în apă deși steagul roșu a fost arborat. Tatăl său a sărit în valuri pentru a-l ajuta când a văzut că băiatul nu mai poate reveni la mal.

„Copilul lui a fost tras de ape, el a sărit în ajutorul lui după care o femeie din Polonia, am înțeles, i-a aruncat un colac de salvare la copil, copilul l-a recuperat și pe tată l-au tras apele și nu l-a mai văzut”, a declarat o martoră, potrivit sursei citate.


Salvamarii au pornit să-l caute, dar mare era foarte agitată. Martorii de pe plajă au fost șocați de cum valurile îl aruncat pe bărbat, care era fără suflare, spre țărm.

Echipajul SMURD ajuns la fața locului a reușit să-l readucă la viață, dar în drum spre spital inima i s-a oprit de trei ori. În prezent, bărbatul se află la terapie intensivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter