Actualitate

VIDEO. TURDA, un oraș paralizat de MAȘINI: „20 DE METRI ÎN 2 MINUTE. Doamne Ferește de un INCENDIU”

Traficul din Turda este paralizat de luni bune, iar șoferii care tranzitează orașul au nevoie de multă răbdare.

Mii de mașini traversează zilnic orașul Turda, fiind cea mai scurtă rută pentru toți care vor să ajungă din Cluj pe A3 sau A10. Șoferii care tranzitează municipiul Turda au de înfruntat o aglomerație de nedescris și sunt obligați să stea câte 45-60 de minute la fiecare traversare.

Un șofer, sătul de aglomerația din Turda, a prezentat situația dintr-o zi de miercuri, în jurul orei 17:00 și s-a arătat indignat de modul în care autoritățile locale au decis să organizeze desfășurarea traficului în această perioadă.


„În Turda este un adevărat haos pe șosea. Am făcut 20 de metri în 2 minute și mi-a luat aproximativ o oră să traversez orașul. Doamne Ferește de un incendiu la un camion pe strada Armatei sau cele adiacente. Nu înțeleg de ce nu sunt montante semafoare temporare și polițiști pentru a fluidiza traficul”, a declarat bărbatul.


De ce se circulă atât de greu în Turda?

Turda a devenit un important nod rutier în ultimii ani, fiind una dintre cele mai tranzitate zone din țară. Aglomerația a început să se formeze după ce au demarat lucrările la podul peste Arieș, dar și pe strada 22 Decembrie.

De mai bine de jumătate de an, autoritățile locale nu au găsit o soluție pentru ca traficul să se desfășoare în condiții normale.


Lucrările la podul peste râul Arieș ar trebui să fie finalizate până pe 22 decembrie 2021.

Ultimele Stiri
abonare newsletter