Actualitate

Femeie de 49 de ani, VIOLATĂ de un tânăr într-un hotel din Cluj-Napoca. Agresorul, arestat preventiv

O femeie de 49 de ani a fost violată în camera de hotel în care se afla, în Cluj-Napoca, de un tânăr de 25 de ani.

 

Tânărul care a violat-o pe femeie a fost reținut de polițiști, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru o peroadă de 30 de zile. 


 

Pe lângă actul de viol, tânărul este acuzat și de violare la domiciliu. 


„Polițiștii municipiului Cluj-Napoca - Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august a.c., un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.


În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august a.c. de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.


CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 16 ani, cercetat pentru VIOL. Și-a lovit și forțat victima, pe care a cunoscut-o pe internet

 


Bărbat din Cluj, arestat pentru că a obligat un minor să facă sex cu el. A fost surprins de tatăl copilului

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter