Actualitate

16 mașini, VANDALIZATE în Mărăști. Făptașul, prins „în acțiune” pe camera de filmat. VIDEO

16 mașini au fost vandalizate într-o seară pe o stradă din cartierul Mărăști. Făptașul a fost filmat „în acțiune”.

UPDATE: 

12 dintre proprietarii mașinilor vandalizate au depus plângere la Poliție:


„La nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca -  Secțiile 2, 3 și 7 au fost înregistrate, până în acest moment, un număr de 12 plângeri ale unor persoane care, în cursul zilei trecute, și-au găsit autoturismele parcate, cu zgârieturi la nivelul caroseriei și/sau anvelopele sparte. Verificările au relevat faptul că în noaptea de 14/15 august a.c., persoane necunoscute au zgâriat, cu ajutorul unui obiect ascuțit, portierele și caroseria, respectiv au înțepat anvelopele mai multor autoturisme, aflate parcate pe mai multe străzi de pe raza cartierelor Mărăști și Între Lacuri ( străzile Anina, Ialomiței, Dorobanților, Cibinului, Răsăritului, Alexandru Vaida Voievod, Tulcea, Oltului, etc.).

În  toate aceste situații au fost deschise dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun. Persoanele care dețin orice informații de interes cu privire la autor/autori, sunt rugate să se adreseze secțiilor de poliție urbană anterior amintite sau să apeleze, de îndată, numărul unic de urgență 112!”, a transmis IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.


 

 


Știre inițială:

16 mașini au fost vandalizate sâmbătă seara pe strada Anina din cartierul Mărăști, din Cluj-Napoca, ne mărturisește o cititoare. 


 

Cel vinovat a fost surprins de o cameră de filmat în timp ce vandaliza mașinile clujenilor. 


„Vă trimit niște filmări legate de domnul care a vandalizat mai multe mașini sâmbătă noaptea pe strada Anina. Este vorba de 16 mașini vandalizate”, ne-a relatat femeia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter