Actualitate

Încep înscrierile pentru voluntariat la Jazz in the Park

Festivalul Jazz in the Park, mai întâi a redat clujenilor Parcul Central. Apoi, a început să dezvolte evenimente în mai multe locuri din Cluj din dorința de a uni comunitatea și a schimba percepția generală despre jazz.

 

Timp de șapte ani, Parcul Central, a fost locul în care oamenii din toată țara s-au întâlnit  pentru a se bucura împreună de jazz de toate felurile și mai ales de cântatul pe scene aflate pe aleile parcului sau ascunse printre copaci. Ediția din acest an se desfășoară în perioada 2-5 septembrie și este prima ediție în care festivalul se desfășoară în mai multe locații, printre care Parcul Etnografic, Iulius Parc, Parcul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Muzeul de Artă.


Pentru cei care doresc în schimb să facă parte din echipa Jazz in the Park, au început înscrierile pentru voluntariat la Jazz in the Park 2021.
Tinerii interesați se pot înscrie AICI.

Înscrierile sunt până în data de 16 august, iar pentru a putea fi voluntar în echipa Jazz in the Park trebuie să aveți cel puțin 16 ani împliniți până la ziua festivalului.


Pentru a da șansa cât mai multor iubitori de jazz de a participa la concertele din acest an, organizatorii Jazz in the Park au decis ca intrarea în festival să se facă pe baza adeverinței de vaccinare, testelor negative PCR și antigen, precum și a certificatului anticorpi COVID-19. Va exista, de asemenea, posibilitatea ca participanții să-și poată face teste rapide gratuite la clinicile recomandate de organizatori.

Fatoumata Diawara, artista din Mali care combină cu virtuozitate muzica folk, blues, jazz și pop cu sonoritățile Africii tradiționale, cântărețul de jazz al generației hip-hop José James cu invitata sa special, Taali , și chitaristul Dominic Miller sunt capetele de afiș ale acestei ediții. Acestora li se alătură Fanfara Ciocârlia care vor deschide festivalul în prima seară.

abonare newsletter