Actualitate

Vremea rea a produs din nou PAGUBE la Cluj. Acoperișuri doborâte, avarii la rețeaua de gaz și copaci rupți de vijelie. FOTO

Ploaia și vijelia de duminică seara au creat probleme în mai multe zone din județul Cluj. Vântul a „luat pe sus” acoperișul unei case din Mihai Viteazu, producând o avarie la rețeaua de gaze.

 

 


„Nu au fost înregistrate pagube majore, s-a intervenit în opt situații izolate pentru a îndepărta arborii doborâți de vijelii în localitățile Bucea, Mărișel, Băișoara, Muntele Băișorii, Iara, Gilău, respectiv municipiile Cluj-Napoca, pe strada Ion Rațiu, și Turda, pe strada Arieșului.

 


O situație mai deosebită a fost înregistrată în localitatea Mihai Viteazul unde un acoperiș al unei case aflate în construcții a fost doborât de vânt și a avariat și rețeaua de distribuție de gaze. Pompierii au asigurat măsurii de prevenire a incendiilor și au redus scăpările de gaze prin mijloace specifice, până la sosirea echipei de intervenții a distribuitorului de gaze. 

Față de cele prezentate mai sus au fost desfășurate două intervenții pentru a degaja un stâlp de susținere a rețelei de comunicații din Recea Cristur și a unor elemente de acoperiș de pe un imobil situat pe aleea Tomis din municipiul Dej”, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Vremea PERICULOASĂ continuă la Cluj și azi! COD GALBEN de VIJELII, anunțat

abonare newsletter