Actualitate

Bărbatul dispărut în Lacul Beliș nu a fost găsit. Căutările salvatorilor continuă. VIDEO

Căutările bărbatului de 50 de ani dispărut pe acumularea de apă Beliș-Fântânele au fost reluate duminică dimineață.

 

 


„Un echipaj cu o barcă de căutare-salvare a reluat căutările persoanei dispărute. Acțiunile au fost întrerupte aseară, la lăsarea întunericului, și sunt sprijinite, în continuare, de scafandri Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo.

 


Căutările sunt în desfășurare, scafandrii de la Salvamont-Salvaspeo se scufundă pentru a verifica corpurile identificate cu sonarul din barca de căutare-salvare”, au transmis, duminică, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Aceștia au mai precizat că mediul de căutare din lacul Beliș este unul dificil, cu maluri foarte abrupte, acoperite de un strat gros de nămol, în care se mai găsesc trunchi de copaci, ce complică la rândul lor siguranța scafandrilor și căutările la fundul apei.


Bărbatul, dispărut de sâmbătă

Dispariția bărbatului a fost anunțată sâmbătă, atunci fiind începute și căutările acestuia, care au fost întrerupte la lăsarea serii.

Astfel, de sâmbătă, salvatorii și scafandrii din cadrul ISU Cluj, Alba și Hunedoara desfășoară căutări în colaborare cu scafandri Salvamont-Salvaspeo atât prin scufundări cât și pe luciul apei, în zonele unde au fost găsite indicii privind dispariția bărbatului.


De asemenea, căutările au fost sprijinite de o echipă de căutare canină a IPJ Cluj, precum și de echipe de polițiști și jandarmi.

CITEȘTE ȘI:


A murit la 24 de ani, așteptând un transplant de inimă. „Mi-aș dori să-mi vad copilul mare”, a fost ultimul gând al tânărului

Ultimele Stiri
abonare newsletter