Actualitate

VIDEO. A venit POTOPUL peste Cluj! Stâlpi și copaci CĂZUȚI, subsol INUNDAT în centru

A venit iar furtuna peste Cluj-Napoca și a inundat întreg orașul. Sistemul de canalizare nu face față, iar copacii și stâlpii au căzut și de această dată.

 

Șoferii clujeni se plâng că străzile au fost iar inundate după o furtună de câteva minute. 


Sistemul de canalizare din municipiu nu face față unor astfel de fenomene meteo extreme.

A fost emis un cod portocaliu de furtună în Cluj, care a fost prelungit până la ora 17:00:


„Confirm codul portocaliu, primit de câteva minute (pentru care nu se remit mesaje de avertizare). Fenomene preconizate: vijelii puternice, grindină de dimensiuni medii, descărcări electrice, prcepitații cu acumulări de 25÷30 l/mp”, a transmis ISU Cluj.

ISU Cluj a fost solicitat pentru a interveni în situații de urgență: copaci și stâlpi căzuți, bucăți din acoperișuri căzute, inundații în subsol:


„Până acum nu au fost înregistrate efecte de amploare ca urmare a fenomenelor meteo:  Au fost înregistrate două solicitări pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișuri de tablă, pe străzile Alexandru Vaida Voievod și Calea Mănăștur.

Un apel pentru a degajarea unui stâlp căzut pe strada Izlazului din Florești și unul pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe strada Giordano Bruno din municipiul Cluj-Napoca. Ultima solicitare este pentru evacuarea apei acumulate într-un subsol, situat pe str. Clinicilor din municipiul Cluj-Napoca.


Nu au fost produse daune materiale pentru persoane private. Au fost afectate fire de distribuție a energiei electrice, iar la fața locului au fost trimise echipe ale furnizorului de utilități”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. Străzile Clujului, INUNDATE după câteva minute de furtună. Mașinile aproape „navighează”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter