Actualitate

Un bătrân de 85 de ani din Cluj-Napoca a DISPĂRUT. UPDATE: Bărbatul a fost găsit

Un bătrân de 85 de ani din municipiul Cluj-Napoca a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia și poliția îl caută pe bătrânul dispărut.

UPDATE: Bărbatul a fost găsit. 

„În cursul nopții, în jurul orei 01.00, numitul PĂCURAR PASCU a fost identificat de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, pe strada Platanilor, din municipiu.  Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada plecării”, a transmis IPJ Cluj.


 

 


Un bătrân din Cluj-Napoca a dispărut vineri, 23 iulie, și polițiștii îl caută. L-AȚI VĂZUT?

 


Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 23 iulie a.c., în jurul orei 15.30, PĂCURAR PAȘCU, în vârstă de 85 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!


SEMNALMENTE – înălțime 1.65, aproximativ 60 kg, ochi albaștri, păr cărunt. 

La momentul plecării purta o cămașă în carouri, pantaloni tip jeans de culoare albastră, bluză sport de culoare bleumarin și o căciulă tip bască în carouri (gri și albastru). 


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Ultimele Stiri
abonare newsletter