Actualitate

AVERTIZARE cod portocaliu de FURTUNI, grindină și VIJELII, la Cluj. De când este valabilă?

A fost emisă o avertizare cod portocaliu de furtuni și alte fenomene meteo extreme, valabilă de luni, ora 14.00, până marți la ora 10.00.

 

 


„Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică deosebit de accentuată - vijelii puternice, intensificări ale vântului, grindină și frecvente descărcări electrice, averse torențiale (local 35...50 l/mp și izolat 60...80 l/mp).

 


Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică deosebit de accentuată - vijelii puternice, intensificări ale vântului, grindină și frecvente descărcări electrice, averse torențiale (local 35...50 l/mp și izolat 60...80 l/mp)”, se arată în avertizarea emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

De asemenea, începând de luni, ora 10.00, a intrat în vigoare și un cod galben de furtuni.


În timpul zilei de luni, maxima de temperatură va ajunge până la 31 de grade, iar cerul va fi înnorat. Noaptea, minima va scădea până la 18 grade, fiind așteptate furtuni și pe parcursul nopții.

Marți, temperatura va scădea, maxima fiind de 23 de grade, fiind anunțate ploi. Noaptea, se va însenina, șansele de ploaie fiind de 25%, iar minima de 14 grade.


CITEȘTE ȘI:

Radu Moisin declară război Ro-Alert! „Autoritățile știau din timp de acest dezastru”

Ultimele Stiri
abonare newsletter