Actualitate

Un clujean a încercat să își OMOARE iubita de 25 de ani. A înjunghiat-o de mai multe ori

Un clujean în vârstă de 32 de ani a fost arestat preventiv după ce și-a înjunghiat iubita în cursul zilei de duminică.

 

 


Duminică, un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 


„La data de 18 iulie, în jurul orei 04.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca, a fost agresată fizic în locuința sa de către un bărbat, acesta plecând de la locația indicată în apel.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, bărbatul fiind depistat și reținut cu operativitate în apropierea locației în care s-a produs evenimentul. Totodată, tânăra fost transportată cu celeritate la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.


Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, pe fondul unei stări conflictuale, i-a aplicat tinerei mai multe lovituri la nivelul corpului cu ajutorul unui obiect tăietor-înțepător .

Cercetările sunt desfășurate în continuare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter