Actualitate

Biletele și abonamentele TIFF sunt disponibile online! De unde le poți achiziționa?

Ediția din acest an aFestivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) se desfășoară în perioada 23 iulie-1 august. Biletele și abonamentele au fost deja puse în vânzare.

 

 


TIFF este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația Festivalul de Film Transilvania, iar în acest an, sărbătorește cea de-a 20-a ediție.

 


Iubitorii de film au ocazia de a-și crea un program personalizat de proiecții, concerte și cine-concerte, evenimente speciale și întâlniri cu invitații ediției, acestea fiind în număr de nu mai ăuțin de 350, în total.

Biletele pot fi achiziionate online AICI.


Dacă lista de filme pe care n-ai vrea să le ratezi se mărește, poate ar trebui să iei în considerare abonamentele TIFF 2021. Cardurile în ediție limitată îți asigură accesul la 10, 25 sau 30 de proiecții și vin cu un cadou de care să te bucuri și după festival: reduceri consistente la abonamentele TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de video streaming cu filme alternative, premiate, disponibilă în România”, arată organizatorii TIFF.

Variante de abonament:

- TIFF Card.10 - acces la 10 proiecții și o reducere de 25% din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited. 
- TIFF Card - acces la 25 proiecții și evenimente speciale și o reducere de 50% din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited. 
- TIFF Gold Card - acces la 30 proiecții și o reducere de 50% din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited.


Proiecții dedicate copiilor

Copiii au un program de 9 filme special alese pentru ei, printre care și multipremiatele Wolfwakers, The Crossing, filmul de aventuri Spaceboy, animația fantasy Nahuel and the Magical Book, filmele românești Străjerii Deltei, regizat de Liviu Mărghidan, și Scena, un scurtmetraj de Cristian Pleș.

În acest an, TIFF a primit de la Primăria Cluj-Napoca aproape 1.500.000 de lei în vederea organizării festivalului de film. Astfel, TIFF devine beneficiarul celei mai mari sume acordate de Primărie din bugetul local, pentru organizare.


CITEȘTE ȘI:

FOTO. Viaţa revine la normal, la Cluj! Street Food Festival, organizat după un an de pauză

Ultimele Stiri
abonare newsletter