Actualitate

VIDEO. Accident GRAV în județul Cluj. Șofer rămas încarcerat după ce s-a izbit de un TIR

Un accident grav a avut loc vineri dimineața între localitățile Șaula și Izvorul Crișului. Un bărbat a rămas încarcerat, ulterior fiind salvat și dus la spital.

 

 


„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs între localitățile Șaula și Izvorul Crișului.

 


Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.50, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate. În ultimul se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de cca 40 de ani, care era în stare de conștiență și era cooperant.

S-a acționat imediat cu echipamentele hidraulice și echipamentele speciale pentru tăierea caroseriei contorsionate și evacuarea victimei fără să-i agraveze traumatismele suferite. La fața locului au fost asigurate măsuri de siguranță și de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, fiind consultată și o femeie de 30 de ani, care, de asemenea, a fost transportată la spital. Aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă, mai transmite ISU Cluj.

„Un autoturism care se deplasa în direcția Oradea a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula din sensul opus. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicate fiind negative. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei și a pasagerului, ambii din autoturism”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter