Actualitate

FOTO. Curaj fără margini! Hoții i-au furat motocicleta pilotului clujean Edwin Keleti

Edwin Keleti a fost prădat de hoți! Pilotul clujean a făcut un apel disperat pentru găsirea motocicletei furate din fața casei.

UPDATE: Motocicleta pilotului Edwin Keleti a fost găsită, după ce furtul a fost mediatizat pe rețelele de socializare:

„În urma share-ului masiv, pentru care vă mulțumesc, motocicleta a fost reperată azi dimineață la ora 8 la intrarea unui bloc unde încurca locatarii. După ce am postat anunțul cu furtul, doi domni s-au sesizat și m-au sunat dându-mi adresa unde o găsesc și trimițându-mi poze cu ea! Apoi am mers cu Poliția criminalistică la locul respectiv, s-au prelevat probe, ancheta continuă, oamenii super profi și disponibili! Sper să-l prindem pe făptaș! Mulțumesc mult înca o data!”, a anunțat pilotul clujean.


 

 


 

 


Știre inițială:

Edwin Keleti este unul dintre cei mai cunoscuți piloți din Cluj, dar acest lucru nu i-a speriat pe niște hoți care au decis să-i fure motocicleta chiar din fața casei.


Pilotul s-a trezit fără motocicleta Ducati Monster S4R, iar acum acum face un apel public către toți cei care dețin informații. Bijuteria lui Keleti avea numerele de înmatriculare CJ EKA 99 în momentul în care a dispărut.


Toți cei care dețin informații despre motocicletă îl pot contacta pe Facebook pe pilotul clujean sau pot suna la 112.

Ultimele Stiri
abonare newsletter