Actualitate

Percheziții la hoți de motorină din Cluj. 3,5 tone de combustibil, confiscate

Mai multe persoane bănuite că au furat combustibil din locomotive au fost reținute de polițiști.

 

 


În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca și procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au efectuat 14 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de sustragere de combustibil din locomotivele unei societăți naționale de transport feroviar.

 


În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 3,5 tone de combustibil, 200 de litri de ulei de motor, 850 de recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea activității infracționale. Au fost puse în executare șapte mandate de aducere.

Grupul infracțional ar fi desfășurat activitățile ilicite în decursul anului 2021. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul de specialitate al polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale.


De asemenea, la activitate, au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și  specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

CITEȘTE ȘI


Rețele de traficanți de DROGURI, din Cluj și Bistrița, destructurate de DIICOT. 18 persoane, duse la audieri

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter