Actualitate

Marcel Bonțidean, șeful Poliției Locale Cluj, supărat că nu va mai putea fi și pensionar și angajat: „Legea e neconstituțională”

Marcel Bonțidean, șeful Poliției Locale Cluj, nu se teme că va pierde salariul de aproape 10.000 de lei în urma legii care ar interzice cumulul pensiei cu salariu.

Parlamentarii români se pregătesc să elaboreze o lege prin care salariul și pensia nu vor mai putea fi cumulate la stat, iar angajații  vor avea de ales între cele două.

Marcel Bonțidean nu se teme de această lege și a arătat o mică supărare în cadrul unei emisiuni Napoca FM când a fost întrebat despre această problemă.


„Am citit și eu legea și cred că este neconstituțională, dacă va fi adoptată. Au mai fost încercări, iar aceste ordonanțe au fost declarate neconstituționale”, a spus Bonțidean.

Bonțidean rămâne șef la Poliția Locală Cluj

Chiar dacă este pensionat din 2016 , Marcel Bonțidean a anunțat, printre rânduri, că va rămâne în continuare șef al Poliției Locale Cluj-Napoca indiferent de legi.


„Vreau să spun un lucru. În momentul în care îți asumi o responsabilitate și intri într-o echipă și îți dorești să faci lucruri importante, atunci nu dai înapoi”, a răspuns Bonțidean când a fost întrebat dacă alege să se pensioneze sau să rămână în fruntea „localilor”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter