Actualitate

Juriul internațional s-a îndrăgostit de o tânără din Cluj. Decorațiuni florale, apreciate la nivel mondial

O tânără învățătoare din județul Cluj a câștigat concursuri internaționale de decorațiuni de cofetărie florale. Juriul s-a „îndrăgostit” de arta ei.

 

 


Erika Amelia Ersek este o tânără învățătoare din Gherla, județul Cluj, care a cucerit juriul internațional cu cele mai frumoase decorațiuni florale, potrivit gherlainfo.ro

 


Tânăra s-a înscris la Shaki Cake International Sprin Cake competition, în luna mai. Concursul internațional a fost organizat în Italia, dar s-a desfășurat în mediul online. 

Tematica acestui concurs a fost florile de primăvară. Juriul s-a îndrăgostit de realizările tinerei, care a creat un bonzai de magnolie. Erika a luat „aurul” (locul I) la acest concurs internațional. 


Tânăra a mai participat la un concurs internațional, intitulat Flower Inspiration 2021, la începutul lunii iunie. De această dată, învățătoarea a obțiunut bronzul cu un buchet format din 10 tipuri de flori. 

Cel mai recent concurs internațional a avut loc chiar în acest weekend, sâmbătă, 26 iunie 2021 - Cake International în Marea Britanie. La acest concurs, tânăra a fost singura participantă din România. Ea a avut de realizat două aranjamente florale. La categoria „Summer Floral Exibit” tânăra a obținut argintul, iar la „Floral Inspiration” a câștigat bronzul.


CITEȘTE ȘI:

„Ultimul hoștezean” din piețele clujene. „Bani am suficienți, dar nu pot trăi altfel!”. GALERIE FOTO

 


Mărțișorul, afacerea de peste 30 de ani a unei clujence „Vremurile acum sunt grele, dar fără artă nu aș putea trăi”. GALERIE FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter