Actualitate

Un avion din București a ajuns în Cluj-Napoca după 10 ORE! Nu a putut ateriza pe Aeroportul Cluj din cauza furtunii

Un avion de la Tarom care a decolat de pe aeroportul din București și care trebuia să ajungă pe Aeroportul din Cluj, a făcut două escale din cauza vremii.

 

 


Un avion de la firma Tarom, care a decolat vineri din București a ajuns pe Aeroportul Internațional Cluj în 10 ore și după două escale, potrivit antena3.

 


Directorul Aeroportului Cluj a explicat pentru monitorulcj.ro că avionul din București nu a putut ateriza în Cluj-Napoca din cauza furtunii extreme.

Pasagerii au aterizat în Suceava, unde au rămas o noapte cazați la hotel, iar sâmbătă dimineață au pornit spre Cluj-Napoca.


Din cauza redirecționării avionului, zborul de sâmbătă dimineață pe ruta Cluj-Napoca – București a întârziat cu două ore și jumătate.

„Datorită furtunii, zborul Tarom care trebuia să aterizeze în Cluj-Napoca la ora 23:00 a fost redirecționat la Suceava. Pasagerii au fost cazați la un hotel și au avut un zbor spre Cluj-Napoca sâmbătă dimineață. Prin urmare, a întârziat cu aproximativ două ore jumătate și zborul de dimineață care trebuia să meargă spre București”, a declarat pentru monitorulcj.ro directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo.


Meteorologii au anunțat cod portocaliu de vijelii puternice și ploi abundente și pentru ziua de sâmbătă. Întrebat dacă s-ar putea repeta acestă problemă și astăzi, directorul aeroportului a spus că nu crede că vor fi asemenea probleme la zborurile de azi.

„Sperăm să nu mai avem probleme de acest gen. Au fost niște fenomene meteorologice extreme, mai rar întâlnite în Cluj și binînțeles că din motive de siguranță pentru pasageri, cea mai potrivită decizie a fost redirecționarea zborului”, a mai spus directorul Aeroportului Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Clujul NU SCAPĂ de furtuni! S-a emis COD PORTOCALIU de vijelii, ploi și grindină

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter