Actualitate

Alte 7 localități din Cluj, sub COD ROȘU de vreme rea! Inundații în Filea de Jos

Încă 7 localități din Cluj sunt sub cod roșu de vijelii puternice și grindină. Vremea rea se răspândește în aproape tot județul Cluj!

 

 


Vremea rea se răspândește în mai multe localități din Cluj. Autoritățile au anunțat că s-au emis mesaje RO-ALERT cu privire la vijelii puternice și grindină și în Iclod, Chinteni, Borșa, Panticeu, Cornești Așchileu, Dăbâca, Vultureni și Aluniș.

 


De asemenea, o altă localitate sub cod roșu de vreme rea este Feleac, unde se anunță vijelii puternice și grindină.

„Suplimentar față de localitățile menționate, au fost emise avertizări pentru fenomene meteo extreme pentru unitățile administrativ teritoriale Iclod, Chinteni, Borșa, Panticeu, Cornești Așchileu, Dăbâca, Vultureni și Aluniș. Au fost transmise mesaje de avertizare prin sistemul Ro-Alert și pentru acestea”, a transmis ISU Cluj.


Inundații în Filea de Jos

Două subsoluri au fost inundate în Filea de Jos, iar autoritățile au intervenit pentru a evacua apa acumulată în cele două subsoluri.

„Până acum a fost înregistrată o singura solicitare, pentru a evacua apă acumulată în două subsoluri, din gospodării alăturate, din localitatea Filea de Jos (UAT Ciurila)”, au mai specificat autoritățile.


CITEȘTE ȘI:

COD ROȘU de vijelii și grindină în mai multe localități din Cluj. Oamenii vor primi mesaj RO-ALERT

Ultimele Stiri
abonare newsletter