Actualitate

„Undă verde" pentru căminul studențesc din Observator. Studenții vor avea piste de alergat și locuri de odihnă

Consiliul Local a aprobat astăzi planul urbanistic zonal (PUZ) pentru construirea unui nou cămin studențesc în Observator. Proiectul a trecut în unanimitate, cu 23 de voturi.

 

 


Campusul studențesc al Universității Tehnice Cluj-Napoca din Observator va fi modernizat. Proiectul prevede construirea unui nou cămin pentru studenți, precum și amenjarea unor spații destinate activităților sportive ori pentru odihnă. Vor fi amplasate piste de alergare, dar și locuri de staționare pentru biciclete.

 


Suprafața vizată de modificări acoperă aproape 4 hectare de teren, în plan fiind prevăzută inclusiv construirea unui nou cămin studențesc, precum și realizarea unor piste de alergare, a locurilor de staționare pentru biciclete ori amenjarea unor spații destinate activităților sportive sau pentru odihnă și recreere, conform raportului de specialitate publicat de Primărie.

Totodată, documentația pusă la dispoziție de municipalitate arată că se vor menține căile de acces existente, dar aleile vor fi reorganizate. Parcările se vor face la sol sau subsol, fără a parca în interiorul cvartalelor, în spatele caminelor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter