Actualitate

Șoferi BEȚI, prinși la volan în Cluj! Un bărbat de 50 de ani, REȚINUT pentru 24 de ore

Mai mulți șoferi au fost prinși la volan chiar dacă erau sub influența alcoolului. Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani pentru că l-au prins beat la volan.

 

 


Un bărbat de 50 de ani a fost prins beat la volan, în timp ce se plimba pe raza orașului Huedin. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 


„Bărbatul a fost depistat în jurul orei 19.00, în timp ce se deplasa pe DN1-R, pe raza orașului Huedin.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În urma testării, acesta a fost condus la unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

La data de 20 iunie, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin a dispus măsură controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta”, a transmis IPJ Cluj.


Mai mulți șoferi beți la volan

Pe 20 iunie, o femeie de 28 de ani din Florești a fost depistată de polițiști la volan, deși consumase alcool.

„Conducătoarea auto a fost oprită de polițiști pe strada Eroilor, din Florești, iar în urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.


A fost condusă la o unitate medicală în vederea recoltarii de probe biologice, cercetările în cauză fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a mai transmis IPJ.

Un alt bărbat din Cluj-Napoca, de 68 de ani a fost prins la volan beat în acest weekend:

„La data de 19 iunie a.c, în jurul orei 07.30, polițiștii  Biroului Rutier Cluj au oprit în vederea controlului, un autoturism condus de un bărbat de 68 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pe strada Oașului.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sunt efectuate cercetari privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a mai transmis poliția.

Ultimele Stiri
abonare newsletter