Actualitate

Cea mai mare expoziție de dinozauri vine la Cluj

Cea mai mare expoziție de dinozauri va poposi la Cluj, în următoarea perioadă, în locul expoziției despre spațiu, de la NASA.

 

 


După aproximativ 4 luni, timp în care Asociația PROEXPO și Showtime Productions au adus spaţiul cosmic ceva mai aproape de clujeni, aventura magică Space in the City își închide porțile.  

 


Peste 23.000 de clujeni

Expoziția Space in the City a uimit peste 23.000 de vizitatori din Cluj-Napoca, cu povești despre istoria fascinantă a călătoriilor în spațiu, măreția omului, chemarea Universului și curajul de a depăși toate limitele. Vizitatorii au putut explora peste 1200 mp în care au fost expuse peste 60 de exponate unice, dintre care 80% originale, restul fiind replici 1:1, dar și roverul lunar adus în premieră în România.  

Cei mai curajoși au avut ocazia să afle pe pielea lor cum e să fii astronaut pentru o zi, antrenându-se cu ajutorul colecției de simulatoare din tabăra de antrenament.  


Expoziția a fost deschisă în fiecare weekend, iar companiile și școlile au beneficiat de tarife și programe speciale.  

Siguranța din cadrul expozițiilor și următoarea atracție

„Siguranța este pe primul loc și în spațiu, așa că ne bucurăm enorm că am reușit să organizăm această expoziție respectând toate măsurile de distanțare socială impuse de lege. A fost un an dificil pentru toată lumea, dar ne-am găsit de fiecare dată motivația și inspirația în mulțumirea și entuziasmul vizitatorilor noștri. Desigur că cei mai fascinați au fost cei mici, dar Space in the City a ajuns la inimile întregii familii. Însă munca noastră nu se oprește aici. Chiar dacă ne luăm rămas bun de la Space in the City, lucrăm în continuare la următoarea expoziție care va avea loc începând cu 1 iulie, și care va aduce în Cluj... dinozauri”, a declarat Botond Istvandi, organizatorul expoziției.   


În perioada 1 iulie – 31 octombrie, 2021, la PROEXPO, în Parcul Industrial Tetarom I, va urma expoziția LIVING DINOSAURS, o experiență gigantică, în cadrul căreia vizitatorii vor putea  să își facă poze cu dinozaurii și să afle cele mai captivante, interesante dar și educative informații despre aceștia.  

abonare newsletter