Actualitate

De când se încălzește vremea la Cluj? Prognoza meteo pe toată săptămâna

Vremea rămâne capricioasă la Cluj, aducând ploi, însă unele zile vor fi însorite și cu temperaturi de vară. Weekend-ul aduce vești bune pentru clujeni.

 

 


Marți, furtunile nu părăsesc Clujul, iar maxima anunțată este de 23 grade Celsius. Șansele de ploaie, dar și de furtuni cu descărcări electrice se mențin la o probabilitate de peste 50%, iar norii vor acoperi predominant cerul. Noaptea, minima va fi de 14 grade, însă șansele de ploaie scad considerabil pe timpul nopții, vântul suflând cu 17 km/h, conform AccuWeather.

 


Ziua de miercuri aduce mai mult soare și creșteri ale temperaturilor în termometre. Maxima așteptată este de 26 de grade Celsius, iar șansele de furtuni scad aproape complet.

Joi, maxima din ziua precedentă se menține, însă ziua vine din nou cu ploi, șansele de furtuni cu descărcări electrice fiind crescute. Cerul va fi predominant înnorat, în proporție de aproximativ 70%.


Ultima zi din timpul săptămânii vine cu vești bune, ploile ținându-se departe de Cluj, iar maxima așteptată este de 27 de grade. Șansele de ploaie rămân scăzute pentru această zi, iar vântul va sufla cu 19 km/h. Cerul va fi predominat înnorat, însă și razele de soare își vor face simțită prezența pe parcursul zilei.

Prima zi de weekend vine cu temperaturi crescute, maxima urcând până la 28 de grade. Șansele de ploaie se mențin scăzute, iar pe cer, soarele va fi prezent pe tot parcursul zilei, alungând norii de la Cluj.


Duminică, maxima va fi de 27 de grade și nu va ploua. Norii vor fi ceva mai prezenți față de ziua precedentă, iar vântul va sufla cu 26 km/h.

Ultimele Stiri
abonare newsletter