Actualitate

Când se termină ploile la Cluj? Revin temperaturile de vară

Clujul se află în acest moment sub atenționare de cod galben de furtuni și vânt, valabil toată dimineața zilei de duminică. De la mijlocul săptămânii viitoare, vara își reintră în drepturi.

 

 


Chiar dacă conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Clujul nu se va mai afla sub cod galben de furtuni și vânt începând de duminică de la ora 10.00, vremea capricioasă se menține în județ până spre mijlocul săptămânii viitoare, când ploile dispar și revin temperaturile spre 30 de grade Celsius, conform AccuWeather.

 


Maxima zilei de duminică, 13 iunie, la Cluj este de 20 de grade Celsius, cerul menținându-se înnorat. Probabilitatea de ploi cu descărcări electrice rămâne de aproape 30% pe tot parcursul zilei, iar vântul suflă cu 33 km/h.

Luni, la Cluj temperatrule scad și mai mult, maxima așteptată fiind de 19 grade. Furtunile continuă, iar norii vor acoperi cerul în proporție de 70%.


Marți, maxima va fi de 23 grade Celsius, însă furtunile nu părăsesc Clujul, șansele de ploaie anunțate fiind de 60%.

Ziua de miercuri aduce în sfârșit vreme cu soare și temperaturi de până la 25 de grade, șansele de ploi sau furtuni fiind aproape 0%. De asemenea, cerul va fi predominant însorit, vremea de vară revenind astfel la Cluj, după câteva zile de ploi.


De joi, temperaturile cresc și mai mult, maxima ajungând la 27 de grade Celsius. Șansele de ploaie se mențin aproape de 0%, iar cerul va fi predominant însorit pe tot parcursul zilei.

Vineri va fi ziua cu cele mai mari temperaturi din săptămână, maxima menținându-se de 27 de grade, însă norii vor ocoli Clujul, soarele acoperind cerul în totalitate pe tot parcursul zilei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter