Actualitate

Vremea se schimbă! Ploi torențiale, grindină și vijelii, timp de câteva zile la Cluj

Vremea din întreaga țară se schimbă, inclusiv în județul Cluj. Vor exista perioade de instabilitate atmosferică.

 

 


Prognoza meteo a Administrației Naționale de Meteorologie arată instabilitate atmosferică la Cluj de azi până în data de 11 iunie, ora 23:00.

 


În intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină. Aceste fenomene se vor semnala îndeosebi în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, centrul și estul teritoriului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și, pe arii restrânse, 25...50 l/mp.


În Cluj-Napoca, temperaturile rămân ridicate, deși va ploua în fiecare zi din săptămână, în  afară de joi, când cerul e însorit. 

Miercui, 9 iunie și duminică, 13 iunie, s-ar putea să plouă, probabilitatea de precipitații fiind destul de ridicată. Vineri, 11 iunie și sâmbătă, 12 iunie, weather.ro arată vreme ploioasă, cu 90% șanse de precipitații și descărcări electrice (fulgere).

Ultimele Stiri
abonare newsletter