Actualitate

Petrecerile se țin lanț la Cluj! Polițiștii au „spart” o petrecere cu peste 50 de persoane în Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni au întrerupt o petrecere privată cu peste 50 de persoane într-un local din Cluj-Napoca. Acum se fac cercetări pentru a se identifica organizatorul evenimentului.

 

 


Clujenii au organizat petreceri în lanț în acest weekend, însă polițiștii au întrerupt repede petrecerile private ilegale. Ultima petrecere întreruptă de polițiști a fost la un local din Cluj-Napoca, unde au participat 52 de oameni care nu respectau măsurile impuse în contextul pandemiei.

 


Polițiștii efectuează cecetări pentru a afla cine a organizat această petrecere, iar participanții au fost legitimați și urmează să fie amendați.

„În cadrul acțiunii, polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre desfășurarea unei petreceri private în incinta unei locații de pe raza municipiului Cluj-Napoca.


La fața locului s-au deplasat polițiști și jandarmi, constatându-se faptul că în interiorul locației se află un număr de 52 de persoane care nu respectă măsurile de protecție individuală.

Sunt efectuate verificări în scopul identificării organizatorului reuniunii de persoane și luării măsurilor legale care se impun față de acesta.


Persoanele prezente au fost legitimate, urmând a fi luate măsuri de sancționare contravențională, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, pentru nerespectarea numărului maxim de persoane admis în interior la o petrecere privată și nerespectarea programului de funcționare stabilit”, a transmis IPJ Cluj.

Două evenimente ilegale într-o singură noapte la Cluj

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în Cluj au avut loc două petreceri ilegale. Polițiștii au întrerupt evenimentele, la petrecerea din Pădurea Hoia participând nu mai puțin de 500 de persoane. Celălalt eveniment ilegal a avut loc în zona Cheile Baciului, unde a participat un număr de aproximativ 50 de persoane, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Party-ul cu 500 de persoane din Pădurea Hoia, organizat în SECRET: „Am fugit prin pădure de poliție! Băutura s-a vândut la negru”

Ultimele Stiri
abonare newsletter