Actualitate

Cum va fi vremea la Cluj în acest weekend? Vara își intră în drepturi?

Clujenii se vor putea bucura de un weekend cu temperaturi de vară. Ploaia ocolește Clujul, iar soarele și temperaturile mari își fac tot mai mult simțită prezența. Maximele ajung până la 24 de grade.

 

 


Vremea la Cluj, sâmbătă, 5 iunie, va aduce temperaturi de vară cu o maximă de 24 de grade Celsius. Norii nu câștigă în fața razelor de soare, iar vântul va sufla blând, cu 11 km/h. Șansele de ploaie sunt extrem de scăzute, iar furtunile cu descărcări electrice vor evita complet Clujul în această zi.

 


Dimineața, termometrele vor arăta până la 21 de grade Celsius, norii apărând sporadic pe cer. Vântul va sufla cu 13 km/h.

După-amiaza, aduce o maximă de 24 de grade, vântul suflând ceva mai rapid decât în prima parte a zilei. Șansele de poaie se mențin extrem de scăzute. Noaptea aduce însă puțină ploaie la Cluj, cu șanse de furtuni cu descărcări electrice de 11%. Chiar și așa, meteorologii transmit că va ploua cel mult o oră din timpul nopții.


Duminică, vremea se menține frumoasă la Cluj

Duminică, temperturile la Cluj se mențin mari, maxima anunțată fiind de 23 grade Celsius. Șnasele de ploaie sunt mai ceva mai ridicate față de prima zi a weekend-ului, iar vântul va sufla blând. Cerul va fi parțial însorit, norii fiind prezenți în proporție de 40%.

Dimineața de duminică va aduce temperaturi care vor urca în termometre până la 21 grade Celsius, șansele de ploaie fiind de 25%. După-masa, cerul va fi parțial însorit, vântul suflând cu 17 km/h.


Noaptea, temperaturile nu vor scădea mai mult de 12 grade Celsius, ploaia ocolind Clujul. Cerul va fi senin pe tot parcursul nopții, norii acoperind cerul doar în proporție de 15%.

abonare newsletter