Actualitate

Târgul de la Negreni, ANULAT și anul acesta! Restricțiile impuse de autorități sunt greu de aplicat

Târgul de la Negreni a fost anulat și anul acesta din cauza restricțiilor impuse de autorități.

 

 


Târgul de la Negreni se amână anul acesta, organizatorii târgului au anunțat că din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei COVID-19, Târgul de Vară din comuna Negreni se va anula anul acesta.

 


„Cu regret vă anunțăm că, având în vedere situațiile create de pandemia de coronavirus (Covid-19) de măsurile de prevenire și combaterea efectelor prevăzute în actele legislative emise, organizarea Târgului de Vară (Târgul Coaselor), ediția iunie 2021, din păcate nu va mai avea loc", au precizat inițiatorii evenimentului.

Restricțiile impuse de autorități sunt greu de aplicat, deoarece cer distanțarea de doi metri între persoane, lucru care este destul de greu de controlat la un eveniment de acest gen.


Târgul de la Negreni, anulat pentru a doua oară!

Este a două ediție anulată de autoritățile locale. Inițial nu s-a putut organiza din cauza riscului mare de infectare COVID-19, iar acum restricțiile impuse sunt greu de aplicat,mai ales la un asemnea eveniment.

„Având în vedere situațiile create de pandemia de coronavirus și regulile impuse prin ordonanțele militare, conform stării de alertă, Târgul de Vară sau Târgul Coaselor, ediția iunie 2020, se suspendă”, preciza anul trecut Primăria comunei Negreni.


Anul acesta, autoritățile au anunțat din nou amânarea ediției 2021: „Având în vedere situația creadă de pandemia coronavirus, Târgul de Vară (Târgul Coaselor) ediția iunie 2021 se suspendă”, a precizat Primăria.

CITEȘTE ȘI:


Reguli anti-COVID pe litoralul românesc. Ce măsuri trebuie să respecte românii?

abonare newsletter