Actualitate

Cum se va merge în club în Cluj, cu sau fără mască?

Cluburile se redeschid marți după mai bine de un an în care au fost închise din cauza pandemiei COVID-19. Cum vor dansa oamenii, cu sau fără mască?

 

 


Începând de marți, 1 iunie, cluburile se redeschid după mai bine de un an de pandemie, în care acestea au fost închise. Deși măsura a fost anunțată, autoritățile nu au anunțat și condițiile pe care oamenii trebuie să le respecte în cluburi. 

 


Prefectul de Cluj, Tasnadi Szilard, a explicat pentru monitorulcj.ro cum vor merge clujenii în cluburile din oraș. 

Masca va rămâne obligatorie, având în vedere că aceasta trebuie purtată în spațiile închise, chiar dacă în cluburi vor putea participa doar persoane vaccinate împotriva COVID-19.


„La cluburi oricum trebuie să fie toți cu schema de vaccinare efectuată de cel puțin 10 zile.

Ordinul 874 este încă în vigoare, și spune faptul că «Începând cu data de 15.05.2021 se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spaţii comerciale, precum şi în spaţii publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spaţiile comerciale, staţii pentru transportul în comun, precum şi în alte zone cu potenţial de aglomerare stabilite prin hotărâre a comitetului judeţean/al municipiului Bucureşti pentru situaţii de urgenţă»”, a spus Tasnadi Szilard.


CITEȘTE ȘI:

Se deschid CLUBURILE de mâine, doar pentru cei VACCINAȚI! Festivaluri și concerte, cu peste 1.000 de participanți

 


Festivitățile, PERMISE de la 1 iunie. Nunți, botezuri și petreceri la capacitate maximă, DOAR cu persoane vaccinate

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter