Actualitate

Clujul, considerat „un pionier în digitalizarea din România”

Clujul a fost lăudat în cadrul unei conferințe de presă USR PLUS, fiind considerat un „pionier” în digitalizarea din România.

 

 


Vineri, 21 mai, a avut loc la Cluj o conferință de presă USR PLUS, în cadrul căreia s-au discutat mai multe probleme, printre care și digitalizarea în România. Invitații, printre care se numără și președinta Senatului României și ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, s-au declarat foarte mulțumiți de cum se prezintă și evoluează Clujul în ce privește acest aspect.

 


Clujul, un „pionier în digitalizarea din România”

„Clujul este pionier în digitalizarea din România și un exemplu care face pași hotărâți în această direcție și cred că e un efect al alegerilor pe care le fac cetățenii la un moment dat, un exemplu care ar putea fi urmat și de alte administrații din România.” a afirmat ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman.

De asemenea, Clujul a fost lăudat și de președintele Senatului României, Anca Dragu.


„Clujul este un model de top la nivel de inovație și digitalizarea autorităților locale, un model ce trebuie replicat și în zonele unde nevoia de creștere economică este stringentă.

Alături de primarul Clujului, Emil Boc reprezentantul Asociației Municipiilor din România, vom face în perioada următoare un grup de întâlniri pentru adaptări legislative în așa fel încât să facilităm dezvoltarea locală prin investiții și inovare.”a declarat și Anca Dragu, președinta Senatului României.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter