Actualitate

Vaccinată la 101 ani! Cea mai vârstnică persoană vaccinată din Chinteni

În cadrul maratonului de vaccinare de la Chinteni a fost vaccinată cea mai vârstnică persoană, o bătrânică de 101 ani.

 

 


Cea mai în vârstă persoană din Chinteni s-a vaccinat anti-COVID sâmbătă, 22 mai, cu ocazia maratonului de vaccinare care are loc acest weekend în comuna din Cluj. 

Femeia în vârstă de 101 ani face parte din cele 170 de persoane care s-au vaccinat în prima zi a maratonului de vaccinare organizat în Chinteni. Conform primarului comunei Chinteni, bătrânica a fost vaccinată la ea acasă, cu Pfizer. După administrare nu ar fi apărut nici un fel de problemă.


Situația campaniei de vaccinare din Chinteni

Primarul Lucia Suciu a mai menționat că până în momentul de față, în Chinteni s-au administrat aproximativ 8.000 de doze de vaccin, campania de vaccinare începând din februarie. Conform datelor, 95% dintre persoanele înscrise pe listele de vaccinare sunt deja vaccinate.

Maratonul vaccinării din Chinteni continuă și duminică, 23 mai, până la miezul nopții. Persoanele care doresc să se imunizeze împotriva coronavirusului se pot prezenta fără programare, doar cu buletinul, la centrul de vaccinare anti-COVID-19 de pe strada Unirii, nr. 206 din comună. Sunt disponibile atât doze de Pfizer, cât și Moderna și AstraZeneca, acestea fiind administrate la alegere.

abonare newsletter