Actualitate

Când se termină ploile la Cluj și cum va fi vremea în weekend?

Weekend-ul aduce vreme bună la Cluj, fără ploi. Acestea vor reveni însă de săptămâna viitoare, după ce, una din zile va aduce chiar și temperaturi de vară.

 

 


Weekend-ul aduce la Cluj vreme frumoasă, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Ploile se opresc, iar vremea bună se menține până spre finalul săptămânii viitoare, conform AccuWeather.

 


Astfel, vineri va fi ultima zi cu ploi la Cluj, maxima zilei fiind de 19 grade. Șansele de ploaie se mențin mari, însă chiar și așa, soarele își va face simțită prezența pe cer. 

Începând de sâmbătă, 22 mai, vremea la Cluj se încălzește, maxima ajungând până la 23 de grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi de doar 7%, iar cerul va fi predominant înnorat, însă cu temperaturi de vară, iar vântul va sufla blând. Noaptea va aduce ploi și o minimă de 12 grade.


Temperaturi de vară la Cluj

Duminică, vremea va fi din nou caldă, cu temperaturi care vor ajunge până la 23 de grade. Vântul va sufla blând, iar șansele de ploaie sunt de doar 9%, soarele fiind prezent pe cer în majoritatea zilei. Noaptea, minima va fi de 10 grade, cu șanse considerabile de ploaie, inclusiv furtuni cu descărcări electrice. 

Prima zi a săptămânii viitoare continuă cu vreme bună, maxima fiind de 22 grade Celsius, iar ziua de marți va aduce cele mai mari temperaturi în termometre, cu o maximă de 26 de grade. 


De miercuri, la Cluj reîncep ploile, însă temperaturile se mențin în jurul valorii de 20 de grade. Joi și vineri, clujenii vor avea parte din nou de zile ploioase. 

CITEȘTE ȘI


Cluj-Napoca „a înflorit”! Primăvara în imagini spectaculoase în orașul de pe Someș

abonare newsletter