Actualitate

Fără RESTRICȚII în weekendul de 1 mai și Paște la Cluj-Napoca! Închiderea se va da la ora 22:00

Municipiul Cluj-Napoca este pe un trend descedent în ceea ce privește numărul de cazuri COVID-19 și va scăpa cel mai probabil de restricții în weekendul de Paște.

UPDATE: Rata de infectare a ajuns la 3.52 cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca.

 


Rata de infectare COVID-19 a scăzut în municipiul Cluj-Napoca de la aproape 8 cazuri la mia de locuitori la 3.82 în aproximativ două săptămâni. La ora actuală există 1.283 de persoane infectate cu noul coronavirus în Cluj-Napoca.

 


Trendul descedent oferă speranțe clujenilor pentru un weekend mai aproape de normalitate de 1 mai și Paște. Autoritățile nu au mai testat la fel de mult în ultimele zile și o singură dată a fost depășită bariera celor 2.000 de teste COVID-19 în decurs de 24 de ore în județul Cluj în această săptămână.

Pentru ca restricțiile de weekend să fie ridicate, rata de infectare COVID-19 trebuie să coboare sub 3,5 cazuri la mia de locuitori.


În momentul în care această bornă este atinsă, magazinele vor funcționa normal și circulația va fi permisă până la ora 22:00. În plus, sălile de fitness vor fi și ele redeschise.

O altă veste bună pentru clujeni este că în noaptea de Înviere circulația va fi permisă între 22:00 și 5:00.

abonare newsletter